Βροχή τα αρνητικά σχόλια για το μοντέλο που το έριξε στις πλαστικές επεμβάσεις - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Βροχή τα αρνητικά σχόλια για το μοντέλο που το έριξε στις πλαστικές επεμβάσεις

featured image


Η Ιωάννα Μπέλλα εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό «Miss Universe» του 2018, ενώ έλαβε συμμετοχή και στο ριάλιτι GNTM.

Σήμερα, το μοντέλο ζει και εργάζεται στο Ντουμπάι, που όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της «είναι μία χώρα που σε βοηθάει να πας μπροστά, δεν σε κρατάει πίσω».

Η παρουσία της Μπέλλα, δεν έμεινε απαρατήρητη, ενώ το μοντέλο έχει συγκεντρώσει πολλά αρνητικά σχόλια, τόσο για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο σώμα και το πρόσωπό της, όσο και την «υπερβολική χρήση photoshop» που της καταλογίζουν, οι ακόλουθοί της στα social media.

Το προφίλ της μετρά 1,6 εκατομμύρια ακολούθους, με τους οποίους μοιράζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, φωτογαρφίες της με αποκαλυπτικές πόζες της είτε από πρότζεκτ στα οποία συμμετέχει, είτε από την καθημερινότητά της.

Δείτε φωτογραφίεςΠαρά τα σχόλια που την απωθεώνουν, παραμένει μεγάλη η μερίδα των χρηστών της πλατφόρμας, που την επικρίνουν για την «παραμόρφωσή» της και τον τρόπο που επεξεργάζεται τις εικόνες, τις οποίες ανεβάζει.

«Γιατί βρε κορίτσι μου όμορφο;», «Κρίμα, ήταν πολύ όμορφη πριν», «Αυτοπεποίθηση σου λείπει όχι ομορφιά», «Ούτε οι Καρντάσιαν τόση πλαστικούρα, κρίμα» είναι μερικά από τα σχόλια που έχει δεχτεί.

 

Δείτε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...