Χαμός από όσα είπε η γνωστή δημοσιογράφος: «Να πέσει θύμα βιασμού ο Γεωργούλης από γυναίκα ναι, το αντίθετο όχι» - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Χαμός από όσα είπε η γνωστή δημοσιογράφος: «Να πέσει θύμα βιασμού ο Γεωργούλης από γυναίκα ναι, το αντίθετο όχι»

featured image


Μονοπωλεί τη συζήτηση τις τελευταίες ημέρες η υπόθεση καταγγελίας κατά του Αλέξη Γεωργούλη από το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ελένη Χρονοπούλου.

Η δημοσιογράφος της εφημερίδας Εspresso και της Δημοκρατίας Μαρία Ανδρέου, με ένα μακροσκελές κείμενο που ανήρτησε δημόσια στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, στήριξε τον ευρωβουλευτή και ηθοποιό, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να δεχθεί ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είναι βιαστής και ότι χτυπάει γυναίκες.

Διαβάστε την ανάρτηση της δημοσιογράφου Μαρίας Ανδρέου για τον Αλέξη Γεωργούλη που προκάλεσε αντιδράσεις:

«Μόνο ως ανέκδοτο μπορώ να δεχθώ ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είναι βιαστής ή δέρνει γυναίκες. Να πέσει θύμα βιασμού ο Γεωργούλης από γυναίκα ναι το αντίθετο όχι!!! Το 90% των γυναικών να ρωτούσε κανείς “θες να πας με τον Γεωργούλη” θα σου έλεγε ναι. Πέντε ζεν πρεμιε έχουμε στην Ελλάδα Γεωργούλη, Γκλέτσο, Παπακαλιάτη; Να υπάρχει και κοινός νους. Μέτρο. Νισάφι πια. Ο χαρωπός Αλέξης που πήδαγε από την χαρά του έξω από το Ευρωκοινοβούλιο ως παιδί Μίστερ Τζέκιλ και Χάιντ, κακοποιητής; Μια δικηγόρος, υψηλά ιστάμενη στο ΠΑΣΟΚ, πριν τις εκλογές και ενώ είχε σχέση με τον Γεωργούλη σκάει αυτή την είδηση; Ο λόγος της εναντίον του δικού του.

Εμένα πιο πολύ μου φαίνεται σαν μια ιστρία που δεν είχε χαπυ έντ , ότι δεν της έβαλε την κουλούρα ,δεν έκαναν παιδί, αυτός πολιτικός, αυτή πολιτικός, λεφτά, δόξα και προτίμησε να είναι ελεύθερος η μια άλλη σχέση και εκείνη τα πήρε στο κρανίο. Ωραίο και το metoo αλλά θα φτάσουμε στο σημείο να μην μιλάει άνδρας όπως την Αμερική. Απειλές , πολλές απειλές και καταστροφές ανθρώπων. Επικίνδυνα πράγματα και ειδικά πολιτική και metto ακόμη πιο επικνδυνα. Προσοχή ποιες σας την πέφτουν , αυτό λέω και στα ανίψια μου πλέον και δείτε αν γυαλίζει το ματάκι.



Η δημοσιογράφος εύχεται… καλή τύχη!

Ο Αλέξης μέσα από την δημοσιογραφική μου ιδιότητα ήταν ευγενής, χαρωπός, αγαπάει τον πολιτισμό, τις τέχνες στην Βρετανία με την σειρά Ντάρελς τον λατρεύουν. Πραγματικά αν θέλουν να σ εξοντώσουν πολιτικά αν έχει και γκελ στο γυναικείο κοινό μπορούν. Γνωρίζοντας το γκελ του Αλέξη και δη σε γυναίκες κούκλες στην Τέχνη και μοντέλα είναι απορίας άξιο τα όσα ακούω και δη με τις φωτο που βλέπω. Συγνώμη κυρία μου αλλά η γυναίκα που τον καταγγέλει έχει σχέση με την Μαρία Σολωμού ή το κορίτσι του Τζειμς Μπόντ ; Με τον Αλέξη σταθερά , τεκμήριο αθωότητας, και ίσως τα κόμματα ας το δουν λίγο πιο ουσιαστικά το θέμα του metoo γιατί πλέον αν σε πουν κοντό, χοντρό, μαύρο, δηλαδή με όσα γελούσαμε στις ελληνικές ταινίες προσαβάλλεσαι ως ευαίσθητος ,διαφορετικός. Κοινούς νούς. Αναζητείται χάθηκε. Ο Σωτήρης από το Είσαι το ταίρι μου , πως έγινε Στρος Καν… Ζήσαμε να το δούμε και αυτό.

Η ομορφιά του Αλέξη ,έχουμε μάτια και βλέπουμε. Απο εκεί και πέρα ως δημοσιογράφος, με γρίππη , ο Αλέξης στο Παλλάς μου έδωσε συνέντευξη, φωτογράφηση σε σαράντα πυρετό, να πηδάει στις σκάλες του θεάτρου για σωστή λήψη, δεν μου ακύρωσε εξώφυλλο. Εγώ αυτό τον Αλέξη ξέρω. Την κυρία του ΠΑΣΟΚ, που είχε σχέση μαζί του, την δικηγόρο, πριν τις εκλογές δεν την ξέρω. Καλή τύχη , Αλέξη.»





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...