«Καταπέλτης» ο Μπιμπίλας: Όλοι μιλάνε για αυτά που είπε για την Χρονοπούλου - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

«Καταπέλτης» ο Μπιμπίλας: Όλοι μιλάνε για αυτά που είπε για την Χρονοπούλου

featured image


Απίστευτος Μπιμπίλας για Χρονοπούλου: “Γιατί κατήγγειλε τον Γεωργούλη 4 μήνες μετά; Γιατί δημοσιοποιήθηκε τώρα;”

Σε τουλάχιστον άστοχα σχόλια προχώρησε ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, κάτω από ανάρτηση του γνωστού σκηνοθέτη, Καλλιτεχνικού Διευθυντή στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης και στελέχους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Λευτέρη Πλασκοβίτη στο facebook, σχετικά με την υπόθεση Γεωργούλη.

Στην ανάρτησή του ο Λευτέρης Πλασκοβίτης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «όσο αθώος ή ένοχος ήταν ο Φιλιππίδης όταν μάθαμε την ΠΡΩΤΗ καταγγελία θύματος, άλλο τόσο αθώος ή ένοχος είναι κ ο Γεωργούλης! Καταδίκες ή αθωώσεις αλλά καρτ κ ανάλογα με το κομματικό μας συμφέρον, είναι προστυχιά, είναι αθλιότητα κ Χρυσαυγίτικη νοοτροπία κ συμπεριφορά! Τέλος! ΥΓ1 Υπήρξα κ γω πολύ ωραίος κ επιθυμητός νέος, αλλά όποτε μου έλεγε όχι κάποια γυναίκα, το χειρότερο που έκανα ήταν να λέω, «εσύ θα χάσεις» και μάλιστα με χαμόγελο. ΥΓ2 Ο Γεωργούλης είναι μέλος του ΣΕΗ;».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας προχώρησε σε άστοχες επισημάνσεις κάτω από την εν λόγω ανάρτηση, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Το ζητημα Λευτέρη μου είναι γιατί τον έστειλε ο κόσμος στην Ευρωβουλή, για ποιο λογο τον εβαλε ο Συριζα ενώ δεν είχε ασχοληθεί ποτέ ούτε με τον συνδικαλισμό, ο χρόνος που έγινε η καταγγελία, το γιατί δημοσιοποιηθηκε τώρα, το γιατί κατήγγειλε το όνομα του 4 μήνες μετά, αφού η ίδια είναι νομικός, γενικά όλη αυτή η ιστορια δεν μοιάζει καθόλου με των 2 καταδικασθέντων πρωτοδίκως, γιατί υπήρχαν γι αυτούς σωρεία σοβαρων καταγγελιων στο ΣΕΗ και την Εισαγγελεια. Ο Γεωργούλης είναι μέλος του ΣΕΗ και του ΤΑΣΕΗ κι έχει βοηθήσει οικονομικά το ΤΑΣΕΗ με εκδηλώσεις που έκανε στα μαγαζιά που είχε τότε».



Το σχόλιο του κ. Μπιμπίλα προκάλεσε την έντονη αντίδραση χρηστών του facebook, που έκαναν λόγο για «αντιμετώπιση των εγκλημάτων ‘A la carte» και ότι ο Αλέξης Γεωργούλης θα έπρεπε να έχει «διαγραφεί προσωρινά μέχρι τη διαλεύκανση της υπόθεσης».

O Λευτέρης Πλασκοβίτης έγραψε στον πρόεδρο του ΣΕΗ ότι «είναι άστοχα τα ερωτήματά σου» και «δεν διάβασες την απάντηση της καταγγέλλουσας. Το αν έχει βοηθήσει ή όχι το ΤΑΣΕΗ δεν έχει καμία σχέση με αυτά που κατηγορείται και δεν ξέρω γιατί τα βάζεις εδώ».

Απαντώντας εκ νέου στον Λευτέρη Πλασκοβίτη, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε: «Αν έρθει καταγγελία η καταδικασθει από κάποιο δικαστήριο τότε το ΣΕΗ βάσει καταστατικού θα κινηθεί. Προς το παρόν αναμονή. Στους άλλους που διεγράφησαν υπήρχαν εγγραφές καταγγελίες στο ΣΕΗ και φθάσαμε σε γενικές Συνελεύσεις για να διαγραφούν».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...