Αποκαλύψεις «Φωτιά» για την Αθηνά Ωνάση – «Μία φορά έκανα σ@ξ με…» - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Αποκαλύψεις «Φωτιά» για την Αθηνά Ωνάση – «Μία φορά έκανα σ@ξ με…»

featured image


Νέες αποκαλύψεις για την υποτιθέμενη σχέση της με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, πρώην σύζυγο της Αθηνάς Ωνάση, έκανε η Nikki T., πρώην call girl.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι αποκαλύψεις του Nikki βοήθησαν την εγγονή του αείμνηστου καπετάνιου να αποφύγει να πληρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια στον Alvaro, ο οποίος ζητούσε το ποσό στο δικαστήριο.

Η Nikki φέρεται να γνώρισε τον Alvaro τον Ιανουάριο του 2006 ενώ εργαζόταν ως συνοδός πολυτελείας με το όνομα “Rome”. Ο Βραζιλιάνος “ιππέας” φέρεται να είχε συστηθεί με ψεύτικο όνομα για να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά του. Η Nikki ισχυρίζεται ότι της πήρε πέντε χρόνια για να συνειδητοποιήσει με ποιον είχε πραγματικά σχέση.



“Ήταν το 2011, όταν παρακολουθούσα ιπποδρομίες στην τηλεόραση και αναγνώρισα τον Άλβαρο ανάμεσα σε άλλους Βραζιλιάνους ιππείς. Μετά από αυτό, τον ενημέρωσα ότι τώρα ήξερα ποιος ήταν, αλλά τον διαβεβαίωσα ότι τίποτα δεν θα άλλαζε μεταξύ μας”, δήλωσε η Νίκι και συνέχισε: “Ήταν επιθυμία του Alvaro να κάνω σ3ξ με τους φίλους του. Μια φορά έκανα σ3ξ με έναν από αυτούς στο αυτοκίνητό του και μια άλλη μας παρακολουθούσε. Πολλές φορές πήγαινα στη Βραζιλία, μόνο για να κάνω σ3ξ”.

Εκτός από αυτές τις αποκαλύψεις, η Nikki αποκάλυψε τις ακριβείς ημερομηνίες των ταξιδιών τους, τα ονόματα των ξενοδοχείων όπου έμειναν, ακόμη και την ταυτότητα των φίλων του Alvaro με τους οποίους συνευρίσκονταν τακτικά.

Αυτές οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις έχουν ρίξει φως στην υποτιθέμενη συμπεριφορά του Ιππέα και δυνητικά έχουν γλιτώσει την Αθηνά από το να πληρώσει το μεγάλο ποσό που απαιτούσε ο Άλβαρο στο δικαστήριο. Μένει να δούμε πώς αυτή η νέα πληροφορία θα επηρεάσει τη δικαστική διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...