Καταγγελία κατά Γεωργούλη – «Η κοπέλα ήταν αγνώριστη από τον ξυλοδαρμό» - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Καταγγελία κατά Γεωργούλη – «Η κοπέλα ήταν αγνώριστη από τον ξυλοδαρμό»

featured image


Αποκάλυψη για την γυναίκα που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη για ξυλοδαρμό και βιασμό.

Μάλιστα, πηγές από τις Βρυξέλλες ανέφεραν στον Ελεύθερο Τύπο ότι η καταγγέλλουσα, μετά την επίθεση που δέχθηκε, είχε σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο, σε σημείο που εκείνες τις ημέρες ήταν σχεδόν αγνώριστη.

Αμέσως μετά αποφάσισε να καταγγείλει στις βελγικές αρχές ότι έπεσε θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού, αρχικά χωρίς να δώσει το όνομα του θύτη όμως λίγους μήνες μετά, κατονόμασε ως δράστη της επίθεσης τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Ηξερα από την πρώτη στιγμή ότι αυτή η διαδικασία ενδεχομένως θα αποβεί επώδυνη για εμένα, την οικογένειά μου, τους οικείους μου, όπως δυστυχώς πολύ συχνά συμβαίνει με τα θύματα τέτοιων συμπεριφορών. Το έπραξα όμως θεωρώντας ότι το οφείλω στον εαυτό μου αλλά και σε κάθε γυναίκα που μπορεί να βρεθεί σε ανάλογη θέση.

Η καταγγελία μου έγινε την επόμενη μέρα του συμβάντος, προσκομίζοντας τα απαραίτητα στοιχεία (ιατροδικαστικές εκθέσεις κ.ά.) και 4 μήνες μετά, τον Μάιο του 2020, ένιωσα έτοιμη να δώσω και το όνομα του θύτη στις βελγικές αρχές, οι οποίες είναι και οι μόνες αρμόδιες για τον χειρισμό της υπόθεσης. Τα τρία αυτά χρόνια επέλεξα απολύτως συνειδητά να αντιμετωπίσω το ζήτημα μόνο με τους δικηγόρους μου, χωρίς να ενημερώσω κανέναν άλλο, ούτε καν την οικογένειά μου, την οποία προσπάθησα να προστατεύσω με κάθε τρόπο. Η δε δημοσιοποίηση του γεγονότος τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή έγινε μετά το επίσημο αίτημα των βελγικών αρχών για άρση ασυλίας του ευρωβουλευτή μετά από ενδελεχή εξέταση της υπόθεσης», έγραψε σε ανάρτησή της μετά τη δημοσίευση των στοιχείων της, ωστόσο τις τελευταίες μέρες έχει απαγορευτεί να γίνεται η αναπαραγωγή τους.



Πότε θα γίνει η συζήτηση για την άρση ασυλίας του

Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα, η συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την άρση ασυλίας του αναμένεται να γίνει προς το τέλος Μαΐου και θα ακολουθήσει ακρόαση σε επίπεδο δικαστηρίου, όπου ο Αλέξης Γεωργούλης θα βρεθεί στο εδώλιο.

Το πρώτο βήμα λοιπόν, αναμένεται να γίνει στις 8 Μαΐου σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, με την τοποθέτηση αρμόδιου εισηγητή στην επιτροπή νομικών υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Στη συνέχεια θα οριστεί η συνεδρίαση της Επιτροπής που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ενδεχομένως στις 30 Μαΐου ενώ το πιθανότερο είναι να μη χρειαστεί επόμενη συνεδρίαση για να ληφθεί η απόφαση που θα γίνει γνωστή στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς δεν θα υπάρξει αντίλογος.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο Αλέξης Γεωργούλης έχει ζητήσει να αρθεί η ασυλία του με δυο επιστολές στην πρόεδρο της Kομισιόν, Ρομπέρτα Μέτσολα με τις οποίες ζητά να συμβάλλει όσο μπορεί στην επιτάχυνση των διαδικασιών.

Μετά την άρση της ασυλίας του ανεξάρτητου πλέον ευρωβουλευτή θα υπάρξει ακρόαση σε επίπεδο δικαστηρίου όπου ο Αλέξης Γεωργούλης θα βρεθεί στο εδώλιο αντιμέτωπος με τις βαριές κατηγορίες της νομικής εκπροσώπου.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...