Λουκέτο μετά από 24 χρόνια σε γνωστό σουβλατζίδικο: «Νιώθω ντροπή απέναντι στον πελάτη να ζητάω 5 ευρώ» - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Λουκέτο μετά από 24 χρόνια σε γνωστό σουβλατζίδικο: «Νιώθω ντροπή απέναντι στον πελάτη να ζητάω 5 ευρώ»

featured image


Λουκέτο σε γνωστό σουβλατζίδικο, την ανακοίνωση την έκανε ο ιδιοκτήτης ο οποίος όπως αναφέρει αποφάσισε να αποχωρήσει ύστερα από 24 χρόνια στην εστίαση και 5 μαγαζιά στην πλάτη του. Με πάνω από 60 άτομα προσωπικό συνολικά σε όλα αυτά τα μαγαζιά. Η ανακοίνωση του συγκινεί αλλά και αφυπνίζει τον κόσμο για την αύξηση τιμών σε τρόφιμα και γενικότερα στα έξοδα των καταστημάτων. Τα καταστήματα εστίασης έρχονται συχνά σε ένα δίλημμα και η κάθε απόφαση έρχεται με ένα κόστος. Είτε θα πρέπει να προχωρήσουν σε αύξηση τιμών είτε να ρίξουν την ποιότητά τους. Και πολλές φορές δεν φτάνει μόνο ένα από τα 2 για την επιβίωσή τους.

Τέλος σε γνωστό σουβλατζίδικο μετά από 24 χρόνια

Ρίχνει αυλαία γνωστό ψητοπωλείο στη Θεσσαλονίκη έπειτα από 24 χρόνια, καθώς ο επιχειρηματίας δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει στην ακρίβεια.

Ο ιδιοκτήτης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναλύει αυτήν του την απόφαση.

Γνωστό σουβλατζίδικο, έβαλε λουκέτο μετά από 24 χρόνια

«Το κόστος λειτουργίας πλέον έχει ξεφύγει. Η μικρότερη αύξηση που έχουμε στην πρώτη ύλη μας είναι 120% και στην ενέργεια 5 φορές επάνω», αναφέρει το γνωστό ψητοπωλείο Ματζάρης, που βρίσκεται στην Πολίχνη.



«Επειδή αυτήν την τιμή δεν μπορώ να την βάλω στο μαγαζί γιατί νιώθω ντροπή απέναντι στον πελάτη να του ζητάω 5 ευρώ για ένα σάντουιτς και από την στιγμή που δεν μπορώ να πουλήσω το προϊόν όπως πρέπει για να είναι βιώσιμη η επιχείρηση πήρα την απόφαση να το κλείσω και να αποχωρήσω ύστερα από 24 χρόνια στην εστίαση και 5 μαγαζιά στην πλάτη μου. Με πάνω από 60 άτομα προσωπικό συνολικά σε όλα αυτά τα μαγαζιά», αναφέρει ακόμα.

Δείτε την ανάρτησή του

Σαρώνει η ακρίβεια στα τρόφιμα





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...