Λουκέτο μετά από 24 χρόνια σε γνωστό σουβλατζίδικο: «Νιώθω ντροπή απέναντι στον πελάτη να ζητάω 5 ευρώ» - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Λουκέτο μετά από 24 χρόνια σε γνωστό σουβλατζίδικο: «Νιώθω ντροπή απέναντι στον πελάτη να ζητάω 5 ευρώ»

featured image


Λουκέτο σε γνωστό σουβλατζίδικο, την ανακοίνωση την έκανε ο ιδιοκτήτης ο οποίος όπως αναφέρει αποφάσισε να αποχωρήσει ύστερα από 24 χρόνια στην εστίαση και 5 μαγαζιά στην πλάτη του. Με πάνω από 60 άτομα προσωπικό συνολικά σε όλα αυτά τα μαγαζιά. Η ανακοίνωση του συγκινεί αλλά και αφυπνίζει τον κόσμο για την αύξηση τιμών σε τρόφιμα και γενικότερα στα έξοδα των καταστημάτων. Τα καταστήματα εστίασης έρχονται συχνά σε ένα δίλημμα και η κάθε απόφαση έρχεται με ένα κόστος. Είτε θα πρέπει να προχωρήσουν σε αύξηση τιμών είτε να ρίξουν την ποιότητά τους. Και πολλές φορές δεν φτάνει μόνο ένα από τα 2 για την επιβίωσή τους.

Τέλος σε γνωστό σουβλατζίδικο μετά από 24 χρόνια

Ρίχνει αυλαία γνωστό ψητοπωλείο στη Θεσσαλονίκη έπειτα από 24 χρόνια, καθώς ο επιχειρηματίας δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει στην ακρίβεια.

Ο ιδιοκτήτης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναλύει αυτήν του την απόφαση.

Γνωστό σουβλατζίδικο, έβαλε λουκέτο μετά από 24 χρόνια

«Το κόστος λειτουργίας πλέον έχει ξεφύγει. Η μικρότερη αύξηση που έχουμε στην πρώτη ύλη μας είναι 120% και στην ενέργεια 5 φορές επάνω», αναφέρει το γνωστό ψητοπωλείο Ματζάρης, που βρίσκεται στην Πολίχνη.«Επειδή αυτήν την τιμή δεν μπορώ να την βάλω στο μαγαζί γιατί νιώθω ντροπή απέναντι στον πελάτη να του ζητάω 5 ευρώ για ένα σάντουιτς και από την στιγμή που δεν μπορώ να πουλήσω το προϊόν όπως πρέπει για να είναι βιώσιμη η επιχείρηση πήρα την απόφαση να το κλείσω και να αποχωρήσω ύστερα από 24 χρόνια στην εστίαση και 5 μαγαζιά στην πλάτη μου. Με πάνω από 60 άτομα προσωπικό συνολικά σε όλα αυτά τα μαγαζιά», αναφέρει ακόμα.

Δείτε την ανάρτησή του

Σαρώνει η ακρίβεια στα τρόφιμα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...