Διάσημος Έλληνας ποδοσφαιριστής... χώρισε τραγουδίστρια και έκανε σχέση με άλλη της Eurovision (ΦΩΤΟ) - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Διάσημος Έλληνας ποδοσφαιριστής... χώρισε τραγουδίστρια και έκανε σχέση με άλλη της Eurovision (ΦΩΤΟ)

featured image


Παίζει μεγάλη μπάλα στη νύχτα και όπως φαίνεται του αρέσουν πολύ οι κοπέλες που έχουν καλή φωνή…

Οι ποδοσφαιριστές συνηθίζουν να έχουν δίπλα διάσημες και εντυπωσιακές συντρόφους, πολλές φορές μάλιστα και από τον χώρο της showbiz. Άλλες φορές είναι μοντέλα, άλλες ηθοποιοί κι άλλες τραγουδίστριες.

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας είναι ποδοσφαιριστής που του αρέσουν οι κοπέλες με καλή φωνή, καθώς πριν προλάβει να χωρίσει με την προηγούμενη αγαπημένη του τραγουδίστρια, βρήκε νέα, η οποία μάλιστα όπως διαβάσαμε στο Instagram και στο γνωστό προφίλ «Soula Glamorous», έχει πάει και στη Eurovision.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως οι γυναίκες που ξεχώρισαν τα τελευταία χρόνια ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου, Μαρία Έλενα Κυριάκου και Γιάννα Τερζή, ενώ από την εξίσωση πρέπει να βγάλουμε τη DEMY που έχει δεσμό! Εκτός και ήταν με τη συμμετοχή της Κύπρου…

ΣΟΚ: Πικάντικη αποκάλυψη από τη Φαίη Σκορδά – Κατέβηκε το μικροσκοπικό μαγιό, φάνηκε το στήθος (ΦΩΤΟ)

Η Φαίη Σκορδά είναι μία από τις πιο γνωστές και αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Γεννημένη στις 9 Φεβρουαρίου 1980 στο Κιλκίς η Φαίη κατάφερε με τα χρόνια να κάνει μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των ΜΜΕ, κερδίζοντας την αγάπη του κοινού μέσα από τις εκπομπές της.



Είναι μητέρα δύο παιδιών, ενώ παράλληλα με την τηλεόραση και την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στο Instagram. Εκεί μοιράζεται καθημερινά στιγμές από τη ζωή της και επαγγελματικά νέα με τους θαυμαστές της.

Η Φαίη Σκορδά διαπρέπει και ως μοντέλο στο instagram, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλές διαφημιστικές καμπάνιες και περιοδικά.

Στο παρελθόν η παρουσιάστρια δεν δίσταζε να αναδείξει τη sexy πλευρά της σε περιοδικά και εκπομπές κάτι όμως το οποίο πλέον δεν το κάνει.

Πλέον δίνει στην δημοσιότητα φωτογραφίες στο Instagram οι οποίες είναι ποιοτικής φύσης. Ίσως μόνο να αποκαλύπτει κάτι διαφορετικό μόνο όταν θα ποζάρει στον φακό με μαγιό.

Υπάρχει όμως ακόμα άπλετο υλικό της παρουσιάστριας απο το παρελθόν της και ειδικά απο την εποχή του Alter. Εκεί μάλιστα που έκανε τρελές εμφανίσεις και απο αυτές έφτιαξε και το όνομα της.

Στο παρελθόν έχει “χαρίσει” αρκετές καυτές στιγμές που την έχουν κάνει μια απο τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις του ανδρικού πληθυσμού.

Ήταν τότε που φορώντας το μαγιό της έδειξε σε ζωντανή μετάδοση τα «προσόντα» της σε πανελλήνια εμβέλεια.

Πηγή: tvfreaks.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...