Η πιο απίθανη παραγγελία που έχει γίνει ποτέ: Σάντουιτς με 24 υλικά, μπριζόλα, λουκάνικο, σοκολάτα και ακτινίδιο - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Η πιο απίθανη παραγγελία που έχει γίνει ποτέ: Σάντουιτς με 24 υλικά, μπριζόλα, λουκάνικο, σοκολάτα και ακτινίδιο

featured image


Η απίθανη παραγγελία που κλήθηκε να φέρει εις πέρας με το σάντουιτς των 24ων υλικών, που έχει γίνει viral.

Όσοι δουλεύουν χρόνια στην εστίαση, δεδομένα έχουν ουκ ολίγες ιστορίες να διηγηθούν από απίθανα περιστατικά και παραγγελίες που τους έχουν τύχει.
Μία από αυτές λοιπόν, έχει γίνει viral το τελευταίο διάστημα, καθώς είναι από αυτές που δεν συναντάς και πολύ συχνά.

Πρόκειται για ένα σάντουιτςsando club για την ακρίβεια, το οποίο κάποιος ή κάποια παρήγγειλε (αν όντως είναι πραγματική η παραγγελία) και πραγματικά είναι να απορεί κανείς πως θα μπορούσε να το φάει.

Ο λόγος; Πρώτον το γεγονός πως ούτε λίγο, ούτε πολύ, είχε 24 υλικά. Ναι 24 υλικά, αλλά τα… περίεργα δεν σταματούν εκεί, καθώς σε αυτά περιλαμβάνονταν και αλμυρά και γλυκά.Είχε δηλαδή και μπριζόλα και σοκολάτα. Και αυγό και μπισκότο. Και λουκάνικο και μέλι.

Βέβαια κάποια είναι για συνοδευτικό δίπλα, αλλά και πάλι, δεν αλλάζει και πολύ την απίθανη μίξη.

Τα υλικά της παραγγελίας

Αναλυτικά λοιπόν, σύμφωνα με το δελτίο της παραγγελίας που κυκλοφορεί στα social media, ζήτησε να έχει μέσα αλάτι,ξύδι, αυγό, μπριζόλα, σάλτσα, ψωμί, κρέμα, ρόκα, παρμεζάνα, τυρί, μουστάρδα, μπεσαμέλ, άισμπεργκ, μαγιονέζα, πατάτες, σοκολάτα, φουντούκι, μπισκότο, φράουλα, ακτινίδιο, γιαούρτι, μέλι, κανέλα και λουκάνικο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...