Σε βρετανική επαρχία έχουν μετατραπεί τα Μάλια: Το ξέφρενο πάρτυ των Άγγλων στο TikTok - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Σε βρετανική επαρχία έχουν μετατραπεί τα Μάλια: Το ξέφρενο πάρτυ των Άγγλων στο TikTok

featured image


Στη μικρή πόλη της Κρήτης φαίνεται πως τα αγγλικά είναι η επίσημη γλώσσα του καλοκαιριού.

Χιλιάδες Βρετανοί τουρίστες έχουν βρεθεί για ένα ακόμη καλοκαίρι στα Μάλια, αυτή τη μικρή παραλιακή πόλη λίγο έξω από το Ηράκλειο της Κρήτης, όπου φαίνεται πως “χτυπάει” η καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης.

Άφθονα μπαρ, δυνατή μουσική και φθηνό αλκοόλ είναι τα τρία πράγματα που συνθέτουν την έννοια του “αξέχαστου” καλοκαιριού για τους τουρίστες που έρχονται με ένα και μοναδικό σκοπό: να πιουν όσο περισσότερο μπορούν.

Μέχρι φέτος ξέραμε πως “ό,τι συμβαίνει στα Μάλια, μένει στα Μάλια”. Όμως, δύο νεαροί Βρετανοί αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη φετινή σεζόν έναν λογαριασμό στο TikTok με original περιεχόμενο από τα όσα συμβαίνουν τα βράδια στη μικρή “αγγλική” επαρχία του νησιού.

Έτσι, κάνοντας μια βόλτα από το The Malia Rundown μπορείτε να πάρετε μια γεύση το ατελείωτο πάρτι που στήνεται εκεί κάθε βράδυ.Άτομα κυρίως κάτω των 25 ετών μιλούν στην κάμερα των νεαρών Βρετανών για τις εμπειρίες τους από τα Μάλια, με τους περισσότερους να δηλώνουν πως έχουν έρθει στο νησί για να καταναλώσουν αλκοόλ και καταλήξουν με κάποιον ή κάποια στο κρεβάτι.

Το ξέφρενο πάρτι των Άγγλων τουριστών συνεχίζεται κάθε βράδυ στα Μάλια, ενώ στήνονται και πολλά boat parties, αλλά και pool parties, προκειμένου η διασκέδαση να μη σταματά ούτε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...