Απίστευτο περιστατικό στον Βόλο: Κήδεψαν λάθος άνθρωπο μετά από μπέρδεμα - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Απίστευτο περιστατικό στον Βόλο: Κήδεψαν λάθος άνθρωπο μετά από μπέρδεμα

featured image


Ένα λάθος νεκροτόμου οδήγησε σε ένα απίστευτο λάθος και έφερε μια μεγάλη περιπέτεια σε μια οικογένεια.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στον Βόλο όταν μια οικογένεια είπε το τελευταίο αντίο σε λάθος άνθρωπο. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Ιωλκού, προκειμένου να τελεστεί η κηδεία μίας 82χρονης γυναίκας.

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της κηδείας, η εγγονή της θανούσης παρατήρησε ότι στο φέρετρο, η νεκρή δεν έμοιαζε με τη γιαγιά της και το ανέφερε στους συγγενείς της. Εκείνοι την καθησύχασαν πως κάνει λάθος και πως ο άνθρωπος όταν φύγει από τη ζωή αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του. Στη συνέχεια, ακολούθησε η ταφή στο Κοιμητήριο «Κούκος» του Βόλου, χωρίς κανείς να φέρει αντίρρηση.Ωστόσο το πρωί της Κυριακής (10/9), εργαζόμενοι σε γραφείο τελετών πήγαν να παραλάβουν από το Νεκροτομείο του Νοσοκομείου Βόλου μία 97χρονη γυναίκα, προκειμένου να την κηδέψουν. Όμως παρά το γεγονός ότι έψαχναν τα στοιχεία, που είναι γραμμένα με καρτελάκι πάνω στον νεκρό, δεν έβρισκαν τη σορό. Λίγη ώρα αργότερα, διαπίστωσαν μάλιστα πως η γυναίκα που ετάφη χθες, βρισκόταν κανονικά στη θέση της στον ψυκτικό θάλαμο του νεκροτομείου.

Το τραγικό λάθος κινητοποίησε τόσο τα γραφεία τελετών που εμπλέκονται με την υπόθεση, όσο και την Αστυνομία, η οποία ειδοποιήθηκε για να διεξάγει έρευνα. Όπως έγινε γνωστό, ο νεκροτόμος βάρδιας του «Αχιλλοπουλείου» είχε αλλάξει τη θέση των νεκρών στους ψυκτικούς θαλάμους, χωρίς να ενημερώσει το βιβλίο που τηρείται και χωρίς να έχει τοποθετήσει καρτελάκι στο ένα πτώμα.

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς και των δύο οικογενειών έμαθαν το νέο και έπεσαν από τα σύννεφα, αφού η οικογένεια της 82χρονης διαπίστωσε ότι είχε κηδέψει λάθος άνθρωπο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...