Ρημαγμένη και… φεσωμένη η Στέλλα Μπεζαντάκου - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Ρημαγμένη και… φεσωμένη η Στέλλα Μπεζαντάκου

featured image

Πήρε πίσω το σπίτι της η Στέλλα Μπεζαντάκου«Το βρήκα ρημαγμένο και μέσα στη βρόμα!» αναφέρει η ίδια, μετά το τέλος της περιπέτειάς της με τον αστυνομικό που το είχε νοικιάσει, δίχως όμως να της καταβάλει τα συμφωνηθέντα μισθώματα.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Ηταν πριν από τέσσερις μήνες περίπου όταν η γνωστή τραγουδίστρια κατήγγειλε μέσω της «Espresso» τον συγκεκριμένο άνθρωπο για «εισβολή και απάτη» στο διαμέρισμά της στη Γλυφάδα, ισχυριζόμενη ότι δεν την πλήρωνε και δήλωνε «φιλοξενούμενός» της. Λίγο καιρό μετά την πρώτη καταγγελία της, μάλιστα, προχώρησε και σε δεύτερη, κατηγορώντας τον ότι πλαστογράφησε το συμβόλαιο μίσθωσης για να το καταθέσει σε εταιρία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, με στόχο να αποφύγει προηγούμενες οφειλές για κατανάλωση ρεύματος και να μη μείνει στο… σκοτάδι.

Η υπόθεση έλαβε μεγάλες διαστάσεις μετά τη δημοσιοποίησή της, με αποτέλεσμα να παρέμβουν οι Αρχές, ξεκινώντας σχετική έρευνα. Οσο για τη Στέλλα Μπεζαντάκου, πήρε πρόσφατα πίσω τα κλειδιά του διαμερίσματός της. «Ο δικηγόρος του αστυνομικού επικοινώνησε με τον δικό μου ενημερώνοντάς μας ότι έφυγε από το σπίτι. Στο γραφείο του δικηγόρου του άφησε και το κλειδί» δηλώνει στην «Espresso» η τραγουδίστρια. «Το σπίτι ήταν υπερβολικά βρόμικο – χρειάστηκε να μπει συνεργείο καθαρισμού για να έρθει στα… ίσια του. Υπήρχαν τούφες από τρίχες παντού, ακόμη και μέσα στα συρτάρια, παρόλο που δεν είχαν σκυλί. Ο φούρνος ήταν κατάμαυρος, το ψυγείο μέσα στη μούχλα, με χαλασμένα τρόφιμα. Το ένα κλιματιστικό το βρήκα σπασμένο, ενώ κάποια από τα έπιπλά μου τα είχε βγάλει στο μπαλκόνι, με αποτέλεσμα να υποστούν ζημιά, αφού βρέχονταν. Ακόμη, μου πήρε μια ακριβή καρέκλα γραφείου που είχα, στη θέση της οποίας άφησε μια άλλη, σπασμένη. Πήρε μέχρι και την κλειδαριά που είχα τοποθετήσει και πληρώσει εγώ, όταν μπήκε στο διαμέρισμα» συνεχίζει, κάνοντας απολογισμό των ζημιών.

Αποψη από το εσωτερικό του σπιτιού της Μπεζαντάκου στη Γλυφάδα

Οπως μας εξηγεί, σχεδιάζει να νοικιάσει ξανά το διαμέρισμα. «Θα το κάνω όμως αφού βρω έναν άνθρωπο που να είναι συστημένος, γιατί έχω φοβηθεί πλέον και δεν θέλω άλλα προβλήματα» διευκρινίζει. «Πάντως, θα το νοικιάσω σίγουρα, διότι από το εισόδημα αυτό εγώ βιοπορίζομαι. Από τα λεφτά που μου χρωστάει ο αστυνομικός, περίπου 10.000 ευρώ όλα μαζί (μισθώματα, κοινόχρηστα, ΔΕΗ), εγώ δεν έχω πάρει δεκάρα τσακιστή. Στην αρχή μού πρότεινε ο δικηγόρος μου να βρούμε μια συμβιβαστική λύση, κάτι που εγώ δέχτηκα. Ομως, δεν πήραμε απάντηση από την άλλη πλευρά, αφού ούτε ο δικός του δικηγόρος μπορούσε να εντοπίσει τον αστυνομικό… Το θέμα είναι, όμως, ότι εμένα απορυθμίστηκε το δάνειό μου, αφού δεν μου κατέβαλλε τα μισθώματα και δεν μπορούσα να εξοφλήσω τις δόσεις στην ώρα τους. Αναγκάστηκα να δώσω προκαταβολή και μου έγινε αύξηση της δόσης. Ακόμη, αναγκάστηκα να μην πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας μου, γιατί δεν είχα χρήματα, με συνέπεια να μπουν στην Εφορία μου διπλά. Γενικότερα, μου δημιούργησε επιπλέον έξοδα αυτό που συνέβη. Συν ότι κλονίστηκε η ψυχική μου υγεία, ήμουν χάλια για ένα διάστημα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ» σημειώνει.

Αποψη από το εσωτερικό του σπιτιού της Μπεζαντάκου στη Γλυφάδα

Την περασμένη Παρασκευή, η Στέλλα Μπεζαντάκου κλήθηκε για κατάθεση στο Α.Τ. Ανω Πατησίων. «Εκεί ενημερώθηκα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα περάσει πειθαρχικό για τη συμπεριφορά του απέναντί μου, θα περάσει και ποινικό για την πλαστογραφία για την οποία κατηγορείται και σίγουρα θα περάσει και αστικό, γιατί εγώ θα διεκδικήσω τα χρήματά μου. Οπως ενημερώθηκα, ο ίδιος ισχυρίστηκε στην απολογία του πως νοίκιασε το σπίτι μου επειδή το ήθελαν η γυναίκα του και η κόρη του. Ηθελαν σπίτι στη Γλυφάδα με πισίνα. Σημασία δεν έχει τι θέλουμε, αλλά τι μπορούμε. Κι εγώ μπορεί να θέλω να μείνω στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Μπορώ; Οχι!» σχολιάζει.

Ολα άρχισαν τον Οκτώβριο του 2022, όταν ο αστυνομικός ενδιαφέρθηκε να νοικιάσει το σπίτι της τραγουδίστριας αντί 1.400 ευρώ τον μήνα. Μετά τη συμφωνία τους, όπως υποστηρίζει εκείνη, της ζήτησε να μη φαίνεται ο ίδιος στο μισθωτήριο, αλλά η γυναίκα του, ενώ στη συνέχεια -και αφού εγκαταστάθηκε κανονικά στο σπίτι- ανέβαλλε με διάφορες δικαιολογίες την επισημοποίηση της συμφωνίας μέσω συμβολαίου. Τα προβλήματα εμφανίστηκαν όταν άρχισε να μην καταβάλλει τα ενοίκια και διαπίστωσε ότι δεν πλήρωνε ούτε τα κοινόχρηστα και το ρεύμα. Σύμφωνα με την καταγγελία της, η ΔΕΗ είχε κόψει το ρεύμα στο σπίτι λόγω οφειλών, και τότε εκείνος βρήκε τρόπο να κλείσει συμβόλαιο με ιδιωτική εταιρία παροχής ρεύματος, πλαστογραφώντας μισθωτήριο συμβόλαιο. Οπως έγινε γνωστό αργότερα, ο συγκεκριμένος αστυνομικός έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για άλλα αδικήματα, για τα οποία η υπηρεσία του φαίνεται ότι δεν είχε καν λάβει γνώση.

https://trelokouneli.gr/rimagmeni-kai-fesomeni-i-stella-bezantakou/