Γλυφάδα: Τρεις οι νεκροί από τα πυρά του ενόπλου στη ναυτιλιακή – Αυτοκτόνησε ο δράστης - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Γλυφάδα: Τρεις οι νεκροί από τα πυρά του ενόπλου στη ναυτιλιακή – Αυτοκτόνησε ο δράστης

featured image

Μια απίστευτη τραγωδία είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στη Γλυφάδα με έναν 70χρονο ένοπλο να έχει εισβάλει σε ναυτιλιακή που εργαζόταν παλαιότερα και να πυροβολεί αδιακρίτως εναντίον πρώην συναδέλφων του. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 3 νεκρούς, αλλά και για το ότι ο δράστης αυτοκτόνησε.

Όλα ξεκίνησαν στις 10.20 το πρωί όταν η Άμεση Δράση έλαβε τηλεφώνημα σύμφωνα με το οποίο ένας ένοπλος είχε εισβάλλει στη ναυτιλιακή επί της πλατείας Φλέμινγκ στη Γλυφάδα και πυροβολούσε εναντίον των εργαζομένων. Λίγο πριν τις 12 έγινε γνωστό, πως ο 70χρονος δράστης βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου.

Ο άνδρας φέρεται να αυτοκτόνησε ενώ δίπλα του εντοπίστηκε μια καραμπίνα.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν πως και τα τρία άτομα που δέχτηκαν τους πυροβολισμούς του δράστη είναι νεκρά.

Μόλις η αστυνομία ενημερώθηκε για πυροβολισμούς στο κτίριο, στήθηκε μια ολόκληρη επιχείρηση με τα ΕΚΑΜ να μπαίνουν μέσα στο κτίριο έτσι ώστε να λήξει αυτό το αιματηρό επεισόδιο. Νωρίτερα, έντρομοι εργαζόμενοι έβγαιναν από το κτίριο και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί και ακολουθούσε η καταμέτρηση των ανθρώπων που απασχολούνται στη ναυτιλιακή προκειμένου να δουν ποιος λείπει.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ο 70χρονος μπήκε από το πάρκινγκ και απείλησε τον άνδρα της ασφάλειας. Ανέβηκε στον ημιόροφο και τραυμάτισε δυο άτομα και στη συνέχεια ανέβηκε στο δεύτερο όροφο και πυροβόλησε και σκότωσε μια γυναίκα.

Αυτόπτης μάρτυρας, εργαζόμενος στη ναυτιλιακή περιέγραψε στο newsit.gr πως έγιναν όλα και πως κατάφερε να διαφύγει.

newsit.gr

https://trelokouneli.gr/glyfada-treis-oi-nekroi-apo-ta-pyra-tou-enoplou-sti-naftiliaki-aftoktonise-o-drastis/