Ανατριχιάζει η σύζυγος του καπετάνιου - «Τον παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει...» - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Ανατριχιάζει η σύζυγος του καπετάνιου - «Τον παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει...»

featured image

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα συνέβησαν στη Γλυφάδα, με έναν 70χρονο να εκτελεί τρία άτομα πριν αυτοκτονήσει, στα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας.

Όπως μετέδωσε ο ALPHA, η σύζυγος του 75χρονου καπετάνιου που έπεσε νεκρός από τα πυρά του Αιγύπτιου, αναζητούσε εναγωνίως τον άντρα της χωρίς να γνωρίζει αν είναι καλά στην υγεία του ή όχι.

Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά στον τηλεοπτικό σταθμό, όταν ρωτήθηκε αναφορικά με το αν γνωρίζει κάτι παραπάνω πως «παίρνω τηλέφωνο τον σύζυγό μου εδώ και μισή ώρα και δεν απαντάει…».

«Ήρθα για να τους καθαρίσω όλους» – Σε αμόκ ο Αιγύπτιος φονιάς

Νέες αποκαλύψεις για το λουτρό αίματος που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Γλυφάδα, με δράστη έναν 70χρονο Αιγύπτιο και θύματά του τρία άτομα.

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο Αιγύπτιος εισέβαλλε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας φωνάζοντας «Ήρθα για να τους καθαρίσω όλους και θα αυτοκτονήσω», με τον 70χρονος να εκτελεί εν ψυχρώ τρία άτομα και στη συνέχεια να βάζει τέλος στη ζωή του.

Συνολικά τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν στην ένοπλη επίθεση που «εξαπέλυσε» ο Ελ Μπουράι (ή «Άρης», όπως τον φώναζαν), ένας ηλικιωμένος άνδρας ελληνοαιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την εταιρεία και ήθελε να πάρει εκδίκηση.

H αδελφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, Μαρία, ο γαμπρός του, Αντώνης Βλασάκης (σύζυγος της Δέσποινας Καρνέση) κι ένας ακόμη εργαζόμενος, καπετάνιος στο επάγγελμα, είναι τα θύματα του δράστη που εισέβαλε στα κτήρια της εταιρείας, «έσπειρε» τον θάνατο και έδωσε τέλος στη ζωή του, ύστερα από μερικά λεπτά.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σήμερα το πρωί (12/02), ο δράστης εισέβαλε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας από τον χώρο του πάρκινγκ. Πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο όπου πυροβόλησε δύο ανθρώπους και μετά σταμάτησε στον δεύτερο όροφο, όπου πυροβόλησε ένα ακόμη άτομο.

Στην Ελληνική Αστυνομία σήμανε συναγερμός στις 10:20, όταν υπήρξε τηλεφώνημα για πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή εταιρεία στην συμβολή των οδών Αρτεμισίου 2 και Φλέμινγκ στην Γλυφάδα.

Μακελειό στη Γλύφάδα: Μαρτυρία εργαζόμενης της ναυτιλιακής εταιρείας | newsbomb.gr

Οι άνδρες των ΕΚΑΜ, σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ, μπήκαν στο ισόγειο του κτηρίου στις 11:15 το πρωί και από εκεί, ανέβηκαν στην ταράτσα. Στις έρευνες που πραγματοποίησαν στην εγκατάσταση, εντόπισαν στο υπόγειο τη σορό του δράστη και στον ημιώροφο τα τρία θύματα.

Ο δράστης «μπούκαρε» στο κτήριο με κοντόκανη καραμπίνα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Στη συνέχεια, ανέβηκε στους ορόφους της εταιρείας και άρχισε να πυροβολεί. Με το άκουσμα των πυροβολισμών όσοι εργαζόμενοι μπόρεσαν, έτρεξαν να διαφύγουν και βγήκαν έξω.

Σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων, ο ένοπλος ήταν επιστάτης σε νησί του ιδιοκτήτη της ναυτιλιακής εταιρείας στους Πεταλιούς Χαλκίδας και «ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά.

Φώναζε σε όλους να φύγουν δεν ήθελε να χτυπήσει κάποιον άλλον από εμάς, μόνο τα αφεντικά και χτύπησε στοχευμένα αυτούς. Δύο αφεντικά και ένας υπάλληλος. Πήγε να του μιλήσει να τον ηρεμήσει και τον πυροβόλησε και αυτόν. Μπήκε με μία καραμπίνα επαναληπτική. Τον είδα λίγο, είχα κλείσει την πόρτα γιατί φοβόμουν», όπως αποκάλυψαν.

https://trelokouneli.gr/anatrichiazei-i-syzygos-tou-kapetaniou-ton-pairno-tilefono-kai-den-apantaei/