Πολυχρονόπουλος: Είμαι εκατομμυριούχος, δεν έχω τίποτα και έχω τα πάντα – Δεν είμαι άγιος - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Πολυχρονόπουλος: Είμαι εκατομμυριούχος, δεν έχω τίποτα και έχω τα πάντα – Δεν είμαι άγιος

featured image

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έφτασε στις εγκαταστάσεις της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος» και εκεί τον περίμενε η κάμερα του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Το Πρωινό». Ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας που κατηγορείται για «ξέπλυμα χρήματος» και φέρεται να εκμεταλλευόταν δωρεές πολιτών για να παίζει τζόγο, μίλησε στη δημοσιογράφο της εκπομπής, Φαίη Φώτου, για όσα έχουν ειπωθεί σε μέσα ενημέρωσης από καταγγέλλοντες σε βάρος του, αλλά και για την περίφημη φωτογραφία του να παίζει «φρουτάκια».

Στο σχόλιο της δημοσιογράφου ότι παραμένουν πολλοί οι άνθρωποι που επισκέπτονται την κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος», για να πάρουν φαγητό, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είπε ότι «θα ήταν πιο πολλοί αν δεν ήταν η προβολή από τα μέσα ενημέρωσης και ότι περιμένουμε εδώ τον εισαγγελέα», ενώ σε ό,τι αφορά τα όσα έχουν ακουστεί σε βάρος του και τον σάλο που έχει προκληθεί είπε ότι «πολλοί, διάφοροι βιάστηκαν… πολύ».

Ο κ. Πολυχρονόπουλος προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά όλων όσοι έχουν εμφανιστεί σε ΜΜΕ και έχουν προβεί σε καταγγελίες σε βάρος του, π.χ. ότι πουλάει τρόφιμα και αντικείμενα από δωρεές, λέγοντας ότι «στον εισαγγελέα θα πάνε και όσοι έχουν μιλήσει για μένα. Ξέρετε στις εκπομπές ποιοι είναι και θα πρέπει να δώσετε στον εισαγγελέα τα στοιχεία τους».

Σε ερώτημα για τη σχέση του με τον τζόγο και την περιβόητη φωτογραφία του να παίζει «φρουτάκια», ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος απάντησε επίσης ότι θα προσφύγει στον εισαγγελέα εναντίον τους, λέγοντας «με κατηγόρησαν για εγκληματική οργάνωση, για ξέπλυμα χρήματος και για απάτη… με φωτογραφία του 2013-2014; Είδες πώς είμαι εκεί; Κοίτα, πώς είμαι; Είδες στη φωτογραφία πώς φαίνομαι; Και η φωτογραφία είναι παράνομη. Δεν με κατηγόρησε κάποιος. Και με ποιο δικαίωμα έβγαλαν φωτογραφία δικιά μου από το 2013-14 για αυτό το πράγμα; Έβγαλαν την προσωπική μου ζωή».

Στο κατά πόσον αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, θα δημιουργούσε πάλι την κοινωνική κουζίνα, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος απάντησε:

«Πάλι τα ίδια θα έκανα. Αν χρειάζεσαι 2.500 ευρώ και παίρνεις 900, θα ψάξεις να βρεις τα άλλα, για να καλύψεις τις ανάγκες των ανθρώπων. Θα ξεκινούσα πάλι. Είμαι εκατομμυριούχος, δεν έχω τίποτα και έχω τα πάντα, το λέω συχνά αυτό. Δεν είμαι άγιος».

https://trelokouneli.gr/polychronopoulos-eimai-ekatommyriouchos-den-echo-tipota-kai-echo-ta-panta-den-eimai-agios/