Φρίκη στις ΗΠΑ: 33χρονος σκότωσε την 21χρονη φίλη του, τοποθέτησε πάνω από το πτώμα της έναν καναπέ και κοιμήθηκε - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Φρίκη στις ΗΠΑ: 33χρονος σκότωσε την 21χρονη φίλη του, τοποθέτησε πάνω από το πτώμα της έναν καναπέ και κοιμήθηκε

featured image

Ένας άντρας στην Πενσιλβανία καταδικάστηκε για την άγρια δολοφονία της κοπέλας του, την οποία ξυλοκόπησε και πάτησε στο κεφάλι τουλάχιστον 80 φορές. Στη συνέχεια, έβαλε πάνω στο σώμα της έναν καναπέ και αποκοιμήθηκε πάνω του.

Ο Leroy Brahm III, 33 ετών, θόλωσε από τη ζήλια, όταν έμαθε πως η 21χρονη φίλη του, Annabel Rose Meenan, είχε συνάψει σχέση με άλλον άνδρα, παρόλο που ο ίδιος ο Brahm την είχε ενθαρρύνει, σύμφωνα με το «Philadelphia Inquirer». «Τελείωσε με την Άναμπελ, επειδη επέλεξε κάποιον άλλον αντί για κείνον», είπε η εισαγγελέας Κέιτ Ράιτ στη δίκη του, όπως μετέδωσε η «New York Post».

Ο Μπραμ «χτύπησε άγρια ​​το θύμα, πολλές φορές, κάτι που οδήγησε στη δολοφονία», είπε ο εισαγγελέας της κομητείας Τσέστερ, με «πολλές από τις βίαιες επιθέσεις του» να καταγράφονται από κάμερες ασφαλείας στο σπίτι τους στο East Vincent Township, όπου ζούσαν μαζί.

Σε ένα τέτοιο βίντεο ο Μπραμ φαίνεται να χτυπάει τη φίλη του 85 φορές με γροθιές και 80 με κλωτσιές στο κεφάλι. Όταν, δε, οι αστυνομικοί ρώτησαν τον 33χρονο για τις εκτεταμένες μελανιές στο γυμνό κορμί της κοπέλας, εκείνος απάντησε πως «είναι απλά από το σεξ. Μας αρέσει το άγριο σεξ».

 

Το φρικιαστικό έγκλημα ολοκληρώθηκε με τον 33χρονο να σηκώνει τον καναπέ του σαλονιού, να τον ρίχνει πάνω στο άψυχο σώμα της και μετά να κοιμάται πάνω του. «Πέθανε με επώδυνο και βάναυσο τρόπο», είπε ο Ράιτ στο δικαστήριο, με τον άγριο ξυλοδαρμό να έχει προκαλέσει στην άτυχη κοπέλα καρδιακή ανακοπή. «Ο δικηγόρος του Μπραμ, Σκοτ ​​ΜακΊντος, υποστήριξε ότι ο πελάτης του τρελάθηκε κατά τη διάρκεια μιας νύχτας που έπινε και «έσπασε» σε μια στιγμή πρόκλησης», ανέφερε το Inquirer. Ο Μπραμ καταδικάστηκε την Παρασκευή για φόνο πρώτου βαθμού και του επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης χωρίς αναστολή.

«Οι δικαστικές Αρχές αναγνώρισαν δικαίως ότι ο Μπραμ ήταν ένοχος για όλες τις κατηγορίες», είπε η εισαγγελέας.

https://trelokouneli.gr/friki-stis-ipa-33chronos-skotose-tin-21chroni-fili-tou-topothetise-pano-apo-to-ptoma-tis-enan-kanape-kai-koimithike/