Προσφεύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο η ΑΕΚ για την υπόθεση Λάζαρου - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Προσφεύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο η ΑΕΚ για την υπόθεση Λάζαρου

featured image

Όπως αναμενόταν, η διοίκηση της ΑΕΚ αντέδρασε στην απόφαση για την υπόθεση Λάζαρου και γνωστοποίησε τις επόμενες κινήσεις της με ανακοίνωσή της.

Όπως γνωστοποίησε, θα κινηθεί νομικά σε βάρος της επιτροπής που λειτούργησε τόσο αστεία και διέρρευσε το σκεπτικό της εισήγησης της απόφασης που έγινε σήμερα μόλις γνωστή στις εμπλεκόμενες πλευρές. Ταυτόχρονα ενημέρωσε αυτό που γνωρίζαμε, ότι δηλαδή θα προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο για την υπόθεση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Στην ΠΑΕ ΑΕΚ ουδεμία έκπληξη προκάλεσε η απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών! Και πώς να μας προκαλέσει, αφού είχαν σπεύσει να μας... ενημερώσουν μέσω διαρροής προς τον ερυθρόλευκο Τύπο, κάτι που εκτός από πρωτοφανές είναι απόλυτα ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο η συγκεκριμένη Επιτροπή χειρίστηκε την υπόθεση.

Απλώς νομίζαμε ότι αυτές οι εποχές είχαν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Διαψευστήκαμε και επιφυλασσόμεθα πλέον για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας. Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, προκειμένου να υπάρξει επιτέλους δικαστική επίλυση της διαφοράς με εφαρμογή των κανόνων δικαίου και εξέταση όλων των νομικών παραμέτρων που θέσαμε με το υπομνημά μας, αφού η συγκεκριμένη Επιτροπή το μόνο που έκανε ήταν διαρροές...».

Πηγή: gazzetta.gr