Κυριάκος Μητσοτάκης: Χαμόγελα και κουβέντες με μαθητές στο Μέγαρο Μαξίμου - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Κυριάκος Μητσοτάκης: Χαμόγελα και κουβέντες με μαθητές στο Μέγαρο Μαξίμου

featured image

Με ένα διαφορετικό τρόπο αποφάσισε να γιορτάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Και αυτό γιατί ο Έλληνας πρωθυπουργός κάλεσε και συζήτησε με 15 μαθητές στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τα παιδιά πέρασαν χρόνο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συζήτησαν για διάφορα θέματα ενώ, φυσικά, δεν έλειψε και η αναμνηστική φωτογραφία αλλά και τα δώρα. Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός έκανε μία ανάρτηση στο Twitter για την διαφορετική συνάντηση του.

«Γιορτάσαμε διαφορετικά σήμερα την 45η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας», σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και εξηγεί: «Προσκεκλημένοι στο Μαξίμου ήταν 15 μαθητές με τους οποίους είχα μια εξαιρετική συζήτηση. Το πρώτο που τους είπα είναι ότι σε αυτό το κτίριο είμαστε όλοι προσωρινοί για όσο καιρό το επιλέγουν οι πολίτες».

Γιορτάσαμε διαφορετικά σήμερα την 45η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Προσκεκλημένοι στο Μαξίμου ήταν 15 μαθητές με τους οποίους είχα μια εξαιρετική συζήτηση. Το πρώτο που τους είπα είναι ότι σε αυτό το κτίριο είμαστε όλοι προσωρινοί για όσο καιρό το επιλέγουν οι πολίτες. pic.twitter.com/tBUxzkj9S3

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) July 24, 2019