Αχιλλέας Μπέος: «Όταν λες την αλήθεια σαν άνδρας, δεν φοβάσαι τίποτα και κανένα» - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Αχιλλέας Μπέος: «Όταν λες την αλήθεια σαν άνδρας, δεν φοβάσαι τίποτα και κανένα»

featured image
Σε μια νέα ανάρτηση προχώρησε σήμερα το μεσημέρι 12.02.2024 ο Αχιλλέας Μπέος, μετά την χθεσινή προκλητική απάντηση που έδωσε στον Στέφανο Κασσελάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος του Βόλου ανέφερε πως έχει το δικαίωμα να εκφράζεται ελεύθερα, λέγοντας αλήθειες. Ο ίδιος, σχολίασε το γεγονός της επίκρισης που δέχεται, την στιγμή που προκαλείται από τα σχόλια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:

«Στους συγγραφείς της ανακοίνωσης της Νέας Δημοκρατίας με την οποία προφανώς «φωτογραφίζομαι» και επικρίνομαι για την απάντηση που έδωσα στον προκλητικό και αηδιαστικό Κασσελάκη έχω να συστήσω να κρατήσουν τις συμβουλές, τα μαθήματα ηθικής και τις ευαισθησίες τους για τα στελέχη τους. Εγώ δεν είμαι στέλεχός της, διατηρώ την ανεξαρτησία μου και ως εκ τούτου το δικαίωμα να διατυπώνω δημόσια κι ελεύθερα την άποψη μου, όπως άλλωστε ρητά το Σύνταγμα προβλέπει.

Ο λαός με εκλέγει, σε αυτόν αναφέρομαι και σε κανένα κόμμα. Τώρα σχετικά με την καραμέλα της ομοφοβίας, ας καταλάβουν ότι έλιωσε. Όταν λες την αλήθεια δεν φοβάσαι τίποτα και κανένα. Ούτε ομο –, ούτε ετερο-. Φοβίες έχουν αυτοί που υποκρίνονται και δεν τολμούν με γενναιότητα και αντρισμό να δηλώσουν δημόσια την γνώμη τους. Τόσο απλά.»

Δείτε την ανάρτηση:

Υπενθυμίζεται πως ο Αχιλλέας Μπέος την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου έσπευσε να απαντήσει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που στο πλαίσιο επίσκεψης στην περιοχή προχώρησε σε μια στιχομυθία με έναν πολίτη ο οποίος του είπε ότι υποστηρίζει την δήμαρχο, Αχιλλέα Μπέο.

Ο διάλογος που είχε πραγματοποιηθεί μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και ενός πολίτη του Βόλου:

– Πολίτης: Ωραίος ο Βόλος;

– Κασσελάκης: Πολύ ωραία πόλη, αλλά πρέπει να την κάνουμε να ακμάσει.

– Πολίτης 2: Εγώ είμαι με τον Μπέο, ε; Πρόσεχε πώς μιλάς, ε.

– Κασσελάκης: Χ@στηκα, τον έχω χεσμ@@ο τελείως. Πιο χεσμ@@νο δεν μπορούσα να τον έχω.

https://trelokouneli.gr/achilleas-beos-otan-les-tin-alitheia-san-andras-den-fovasai-tipota-kai-kanena/